Obr.

Obr.
Vítám Vás na své stránce plné povídek ze světa Harryho Pottera. Většinou se jedná o překlady slashe z angličtiny nebo ruštiny. Častými páry jsou HP/LM, HP/SS s HP/LV. Doufám, že se Vám tu bude líbit a zanecháte mi tu nějaký komentář. Vaše Sirina

neděle 26. října 2014

4. část

Milí zlatí,
tuto kapitolu sem taky dávám pozdě, ale vy mě moc nemotivujete komentáři ani hodnocením. Mohli byste malinko prosím zabrat?
Jinak můj noťas stále funguje jen v nouzovém režimu, takže překlad je sranda. Už mám pro betu nachystanou 5. část a na 6. pracuji, ale můžu říct, že stojí za to!
Nade byla tak moc hodná, že tuto kapitolku obetovala i přes to, že je nemocná a tak jí moc děkuji, měla s tím tentokrát více práce. Proto jí kapitolku věnuji. Stejně tak ještě dalším dvěma komentujícím: Bobině a Sylvě Potty. Moc děkuji :)
Hezké čtení.
Sirina
4. část

Později té noci ležel ve své posteli ve zmijozelské ložnici. Všichni jeho spolubydlící spali, nevěda o ohromném objevu, který právě udělal. Harry Potter. Harry Potter, nebelvírský zlatý chlapec… byl tím, s kým měl ten nejlepší sex v celém svém životě.

Jen díky všem těm rokům sebeovládání dokázal skrýt své překvapení, když mu chlapec sundal šátek z očí a on pohlédl do Potterových zelených očí, které ho upřeně sledovaly. Harry Potter. Jeho syn měl tajný poměr s Harrym Potterem. Sám Lucius spal s chlapcem, který přežil, a líbilo se mu to. Vlastně, ve skutečnosti si to zamiloval.

To zjištění samo o sobě bylo dost závažné, aby ho nenechalo spát. A to nehledě na to, že to bylo zrovna s Potterem. Do tohoto dne ani nezvažoval možnost, že by se mu líbilo být dole. Celý svůj dosavadní život se soustředil na to, aby se dokázal kontrolovat a stejně tak ty kolem sebe. I když se připojil k Temnému pánovi, měl své vlastní plány a současně plány na protiopatření, jak z toho uniknout, pokud by to bylo nezbytné. Mnoho těch plánů bylo stále ještě platných.

Překvapilo ho, že stačila jen jedna noc s Potterem a začal užitečnost těch plánů zvažovat. Chlapec byl skutečně nebezpečný. Myšlenka na něj způsobila, že mu vřela krev v žilách. Tentokrát to nebylo hněvem, ale touhou. Chtěl toho chlapce mít, vlastnit ho, aby byl jen jeho… přinejmenším do té doby, než by ho začal unavovat, to by ho pak odhodil.

Chycení Pottera a jeho následná smrt, už přestávaly být jedním z jeho přání. Chlapec mu ukázal zcela novou stránku své osobnosti.  Takovou, o které Lucius věděl, že by ji bez pomoci nikdy nenašel. Stránku, která se mu moc líbila. Nemělo smysl si to zapírat. Mohl by posedlý kontrolou v každém aspektu svého života, ale od dnešního dne už nemohl předstírat, že se mu líbí mít kontrolu v posteli, zejména když alternativa byla mnohem příjemnější.

Během svého života měl nespočet milenců a prostitutek obou pohlaví. Užil si každé z těch setkání, i když některé byly víc zapamatování hodné než jiné. Tehdy si myslel, že nemůže být nic lepšího než vědomí, že přestože je v zápalu vášně, tak se dokáže ovládat. Teď už to věděl líp… Teď už věděl, že být ztracený v mukách vášně je mnohem víc uspokojující. Byla velká škoda, že mu trvalo tak dlouho, než to zjistil.

Lucius nebyl muž, který by nějak zvlášť dbal na názory druhých. Hlavně proto, že měl peníze a moc si ty názory koupit, bylo-li to třeba. Ani jeden z partnerů si nikdy nedovolil komentovat Luciusovy sexuální sklony. Jediná osoba, která byla tak pošetilá, že se o to pokusila, zmizela za dosti záhadných okolností.

Ne, nikdy nikdo by si nedovolil proti němu cokoliv říct. A až bude mít zpět své vlastní tělo, tak tyto své nové sexuální preference vyzkouší se zkušenějšími milenci. Mezi tím si bude muset vystačit s Potterem. Lucius usnul se spokojeným úsměvem. Jeho sny byly plné zelenookých chlapců, kteří vypadali jako kopie chlapce, který přežil.

Další den ráno byl Lucius ve svých hodinách jako ve snách. Bolely ho části těla, o jejichž existenci před tím neměl ani ponětí. Cítil bolest, ale nechtěl proti ní použít žádné kouzlo. Mírnou bolest vítal. Byla připomínkou toho, že včerejší noc nebyla jen sen.

Připomněl si, jak ho Harry Potter pořád časoval dlouhými pohledy, které mu do těla vháněly horkost. Teď už věděl, jaký byl jejich skutečný význam. Poznával v nich majetnictví stejně jako skryté přísliby. Jeho tělo si toho bylo vědomé, až příliš vědomé. Jeho fyzické reakce na ty pohledy byly ještě intenzivnější než dřív, kdy měl jen svou fantazii. Teď, když už věděl, co očekávat, tak se jejich síla stonásobně zvýšila. Bylo to, jako kdyby Harryho oči měly nějaké přímé magické spojení s jeho rozkrokem.

Dvouhodinovka Lektvarů s Nebelvírem byla mučením. Ne takovým jako Cruciatus, ale on by ho dobrovolně podstoupil, aniž by se musel dvakrát rozmýšlet. Lektvary byly vždy jedním z jeho tajných koníčků. Díky tomu se mu podařilo dokončit bezchybné Veritasérum, i když byl celou hodinu ztracený v myšlenkách.  Získalo mu to 70 bodů a byl jediným studentem, který byl schopen ten lektvar správně uvařit.

S přezíravým úsměvem přijal Snapeovu pochvalu, ale jeho mysl už se zabývala tím, jak by se mohl znovu setkat s Harrym. Možná, že kdyby nebyl tak roztržitý, tak by si všiml nespokojeného pohledu, kterým ho Snape počastoval. Takhle měl jen jedinou starost a to tu, jestli se mu dneska povede setkat s Potterem nebo jestli si bude muset počkat. Vydal se do sovince a v hlavě si již formuloval dopis pro Pottera. Byl připravený na další cestu za sebepoznáním. Všechny jeho myšlenky na lektvary, Snapa a ochrany Bradavic, zůstaly zapomenuty.

Miloval být šestnáctiletým chlapcem!

ooOoo

Severusi, prosím, pojď dál. Posaď se. Dal by sis čaj?” začal Brumbál zdvořile a ukázal na křeslo před jeho pracovním stolem. Mávnutím ruky se před ním z ničeho nic objevil podnos s koláčky, konvicí s vařící vodou a dvěma šálky. Severus si vzal nabídnutý čaj, ze zkušenosti věděl, že by ho stejně Brumbál nevyslechl dřív, než by to udělal.

Tak, teď mi chlapče můj řekni, o čem jsi se mnou chtěl mluvit.“

Za poslední dva týdny jsem si všímal zvláštností v chování Draca Malfoye. Kontroloval jste v  poslední době Moodyho mapu?“

Máš na mysli Pobertův plánek,“ opravil ho ředitel s jemným úsměvem, plně si vědom Severusova pokusu o popření jakýchkoliv zásluh jeho školních nepřátel. Jeho úsměv se proměnil v tiché uchechtnutí, když se Severusův obličej zamračil.

Jak myslíte!“ pronesl pohrdavě mistr lektvarů. „Díval jste se nebo ne?“

Ano, díval, a nepřišel jsem u pana Malfoye na nic podezřelého. Co máš konkrétně na mysli?“ ptal se Brumbál shovívavým hlasem, který Severusovi lezl na nervy.

No, pro začátek třeba famfrpálový zápas. Dracovy chytačské dovednosti obvykle nejsou tak dobré, u Salazara, téměř jsme porazili Nebelvír!“

„Severusi, jsem překvapený! Nečekal bych od tebe takový nedostatek důvěry ve Zmijozelský famfrpálový tým. Takže pokud jsem to správně pochopil, tak za normálních okolností by Zmijozel proti Nebelvíru ztratil body. Ale já myslel, že…“

„To není to, co jsem řekl. Zmijozel má nejlepší famfrpálové mužstvo na škole. Nicméně my oba víme, že Potterovy chytačské schopnosti jsou…“ Severus si musel znechuceně povzdechnout.

Nesnášel, když tohle Brumbál dělal, otáčel jeho vlastní slova tak, až ho donutil přiznat věci, které nikdy nechtěl. Spíš by raci dýchali vodu než by jakkoliv ocenil Potterovy schopnosti. Brumbálům vševědoucí úsměv ho rozzlobil ještě víc. Pro uklidnění se zhluboka nadechl. Nijak by mu nepomohlo, kdyby ztratil svůj klid.

„Dobře, zapomeňte na famfrpál. Vezměme si například lektvary. Za posledních čtrnáct dnů se chlapci nepodařilo udělat chybu, ani jednu jedinou. Dnes dokonce úspěšně uvařil Veritasérum, které dokonce ani Grangerová nebyla schopná připravit.“

No, Severusi, nechápu, proč tě to tolik překvapuje. Zvlášť když známky pana Malfoye byly v lektvarech vždycky lepší než známky slečny Grangerové. Vlastně, co si pamatuji, tak pan Malfoy má nejlepší hodnocení z lektvarů na celé škole. Takže pokud všechny ty pověsti o tvém neobjektivním hodnocení nejsou pravdivě, pak mi nejde na rozum…“

Dobře! Vyhrál jste! Zase, znovu, ale to vy vždycky, že?“ vyštěkl Snape podrážděně. „Podívejte, jako špion bych moc dlouho nepřežil, pokud by mě moje intuice vedla špatně. A momentálně na mě všechny mé smysly doslova křičí, že s Dracem Malfoyem je něco špatně. Ta osoba není Draco Malfoy. Nikdo se nemůže za tak krátký čas tak radikálně změnit. Jste si jistý, že ta mapa je v pořádku? Mé instinkty mě nikdy neklamou, u Salazara!“

No tak, no tak, Severusi, chlapče můj. Víš, že bych tvé instinkty nikdy nezpochybňoval.  A ne, mapa je určitě naprosto v pořádku. Jsem si tím naprosto jistý. Mohu tě ujistit, že pan Malfoy je opravdu pan Malfoy. Všechno je v naprostém pořádku,“ konejšivě vysvětloval Albus.

Albusi, mohlo by to být nějaké silnější kouzlo, takové, které ta mapa třeba nedokáže rozpoznat. Vím, že byla vytvořená vašimi oblíbenými Nebelvíry, ale oni nebyli dokonalí, a to i navzdory tomu, že byste si to rád myslel. Jsou tu i jiné magické způsoby, jak předstírat někoho jiného, takové, které je extrémně těžké objevit.“

Jsem si toho dokonale vědom, ale dokážu prohlédnout skrz každé magické přestrojení, vyjma těch, které vznikly za pomoci lektvarů. A jelikož ta mapa dokáže odhalit i Mnoholičný lektvar, nevidím tu vůbec žádný problém.“

S panem Malfoyem  je všechno v pořádku,“ pokračoval Brumbál. „Možná se některé věci vymykaly jeho normálnímu charakteru. Nicméně to není moc překvapivé. Začíná si prostě jen uvědomovat, že v životě jsou další věci, které jsou důležitější než temné umění. Nedělej si o něj starosti. Nech ho, aby si našel svou vlastní cestu. Může tak být naší velkou výhodou při řešení naší věci. Jen buď opatrný, co řekneš v jeho přítomnosti; tvé krytí je důležitější než cokoliv jiného. Je to jediná věc, která tě při setkání Smrtijedů drží na živu.“

„Fajn! Jak myslíte,“ řekl rozmrzele Snape. „V každém případě ho nespustím z očí, i když ho nemůžu otevřeně konfrontovat, aniž bych neprozradil svou pravou oddanost. Doufal jsem, že byste mohl vy. Jak optimistické ode mě, myslet si, že byste mě protentokrát poslechl! Potom, co jste to nikdy předtím neudělal, ne s Quirrellem, s Lockhartem, Lupinem, falešným Moodym nebo s kýmkoliv dalším!“

„Dělejte si, co chcete, Albusi. Ale pak, až vám to vybouchne do obličeje jako jeden z Longbottomových lektvarů, tak si nechoďte stěžovat. Jestli se nakonec ukáže, že to nebyl Malfoy, ale nějaký Smrtijed, který se infiltroval do Bradavic, tak mi neříkejte, že jsem vás nevaroval.“

„A v případě, že byste to nevěděl, tak váš drahocenný chlapec, který přežil, má aférku s Dracem, nebo s kýmkoliv, kdo se za něj vydává. A Potter bude první, kdo bude platit za to, jestli se ukáže, že jsem měl pravdu,“ dokončil vztekle Snape.

„Ach! Neuvědomil jsem si, že o tom také víš,“ komentoval pobaveně Brumbál.

„Samozřejmě, že to vím! Jak bych nemohl? Trvá to už od začátku školního roku. Potter.“ Snape to jméno vyplivl, jako kdyby mu v ústech zanechávalo pachuť. „Draco má na mnohem víc. Ale já si s tím pošetilcem nemůžu promluvit, aniž bych neukázal svou pravou stranu.“

„Koneckonců, jako od věrného Smrtijeda se ode mne očekává, že budu Voldemortovi hlásit, pokud by se syn jeho pravé ruky stal milencem chlapce, který přežil. Ale to já nemůžu udělat. Draca by okamžitě zabili.“

Jen díky dlouholeté zkušenosti v jednání s kyselým mistrem lektvarů Brumbál v tom posledním sdělení zaslechl podtón bolesti. Zdálo se, že Snape se o Draca bál. Někdy to bylo dost těžké – dokonce i pro něj – určit, kdy se stará a kdy ne. Možná, že by trochu pomohlo ujištění, že je Draco v pořádku.

„Podívej, Severusi, chápu tvé důvody, ale jsem si jistý, že Draco je úplně v pořádku. Když už nic jiného, tak Lucius by nedovolil, aby jeho jedinému dědici kdokoliv ublížil. Víš, že Malfoyové velmi pečují o pokračování své pokrevní linie. Kdyby se něco stalo, tak by ho Lucius určitě ochránil,“ řekl konejšivě ředitel.

Snape to nechtěl komentovat. Věděl, že Draco nebyl přesně takový, v jakého Lucius doufal. Ale také věděl, že straší Malfoy, i přes všechny protesty, by neváhal udělat cokoliv, aby svého syna chránil. To by pro začátek mohlo stačit. A on Draca, nebo podvodníka, nespustí z očí. Už si nebyl ničím jistý.

Nebyl tak hloupý, aby věřil, že by mu Brumbál nelhal. Nicméně nedokázal přijít na důvod, proč Albus v tak vážné věci nic neudělal. Bez podpory ředitele toho ale nebylo mnoho, co by mohl udělat. Kdyby byl Draco opravdu podvodník, tak pokud by ho konfrontoval, prokázal by tím, že je špionem u Temného pána.

„Dělej, jak myslíš, Albusi,“ řekl Snape se znechuceným povzdechem. O minutu později odešel z Brumbálovy kanceláře a pro sebe si mumlal něco o starých nebelvírských bláznech. Z jeho chování doslova vyzařoval vztek.


Brumbál, s jiskřičkami v očích a potěšeným úsměvem, vytáhl Pobertův plánek z kapsy svého hábitu. „Ne, Severusi, tvé instinkty jsou opravdu správné, ale to co je žádoucí, je spíš tvůj nedostatek prozíravosti.“ V opuštěné chodbě ve třetím patře viděl dvě tečky, které se k sobě navzájem přibližovaly. Jedna byla označená Harry Potter a druhá Lucius Malfoy. Zastrčil mapu zpět do kapsy a škodolibě se usmál. „Uvidíme, jestli Harry Potter ještě jednou uspěje tam, kde tolik jiných, včetně mě, selhalo.“

20 komentářů:

  1. Tato povídka vypadá zajímavě, i když povídek s výměnou těl, už bylo několik, tak tahle je svým způsobem velmi originální, těším se na další díly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je myslím moje taková první, ale prostě ji miluju... Ani nějak nevím čím mě dostala. To jsem ráda a doufám, že tě nezklame :)

      Vymazat
  2. ahhh, to je ale pletichář. Bylo mi divný, že Albus říká celou bobu jen jméno Malfoy. Moc zajímavá kapitola a moc se těším na pokračování.
    ranchan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je neuvěřitelný, no uvidíme co ještě bude... Děkuju a doufám, že další se budou také líbit :)

      Vymazat
  3. Já tuhle povídku prostě miluju, proto mě její betování baví. :-D
    Moc děkuji za věnování. Těším se na pokračování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, protože někdy to musí být dřina :) Tak doufám, že další nezklame ;)

      Vymazat
  4. Skvela poviedka :) mam rada vsetky tvoje poviedky ale tato je obzvlast dobra :) len tak dalej pokracuj

    OdpovědětVymazat
  5. Ja slash moc nečtu a pokud jo tak jen SS/HP.Ale tahle povídka je úplně skvělá,nikdy bych neřekla,že Harry může být s Luciusem. Můžu se zeptat kolik má tato povídka částí?Moc díky za překlad a těším se na další dílek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že se ti tak líbí :) Tahle povídka nemá části, dělím si ji více méně sama. Originál má něco pod 100 stran, v současnosti jsem se pustila do sedmé části a stále mi chybí přeložit ještě 52 stran :)

      Vymazat
  6. Super, tak Severus něco tuší :-) No jako špion je fakt dobrý :-D
    Krásná kapča a těším se na pokračování :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuší tuší, ale asi mu to k ničemu moc není :D Děkuju a snad se bude líbit pokračování :)

      Vymazat
  7. Já věděla, že Brumbál to ví, jenom mi je divné, proč má mapu on, patří přece Potterovi. Ubohý Snape s tou nenávistí na Pottera už je nudný, jsem zvědavá co bude dělat, až se dozví, že je to Lucius a že se dobrovolně stýkal s Vyvoleným, doufám, že mu aspoň spadne huba až na zem, idiotovi. Těším se na další.
    Bobina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, v té povídce jsou nějaké nesrovnalosti, myslím, že ji psal kluk, tak to se pak není čemu divit... :D No možná ji někdo Harrymu zabavil. Asi to bude velmi zajímavé :) Děkuji za komentář.

      Vymazat
  8. Tak to zkusím ještě jednou, doufám, že se komentík neztratí, protože se mi povídka moc líbí, ale má poněkud nicneříkající název, ráda bych psala komentáře ke každé kapitole, ale vždycky se to někde pokazí a ke vší smůle, si to nikdo nemůže přečíst. Překládáš úžasně a báječně se to čte a nepřestávej. Moc prosím, nech si notebook opravit, nebo zkontrolovat, nebo něco a pokračuj! Jsem z toho tak nadšená. Díky sisi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jsem ráda, že se neztratil :) Neboj, snažila jsem se ho sama přeinstaloval, ale mám nějakej problém s grafikou a při aktualizaci jde zase do kytek, ale už jsem si na příští týden domluvila opravu u ajtáka, tak snad to vyjde :) Já děkuju a jsem strašně nadšená za tvůj komentář :)

      Vymazat
  9. Tak Malfoy starší nám objevuje nový svět ;D
    Úžasný, prostě paráda, těším se na další díl!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, nový svět :) On sám je jak z novýho světa :) Děkuju, doufám, že nezklame :)

      Vymazat
  10. Zdravím,
    popravdě... když jsem začala číst tuhle povídku, tak jsem si ze začátku říkala 'no nic moc', zkrátka pro mě nebyla "to pravé ořechové", ale říkala jsem si, že ještě počkám, že se to možná rozjede (už jen kvůli tomu páru) A měla jsem pravdu. Jsem ráda, že jsem neudělala chybu a zůstala u téhle povídky. Vážně je skvělá a já ti děkuji za všechnu práci, kterou odvádíš. Překlad určitě není žádná hračka, takže klobouk dolů. Už u kapitoly s famfrpálem se mi začínala líbit víc a víc a teď se zařadila mezi mé oblíbené. Jsem zvědavá, jak se to bude dále rozvíjet. Dobrá práce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju,
      abych pravdu přiznala, tvůj komentář měl dneska za příčinu, že mi vhrkly slzy do očí... Málo kdo si to s tím překladem uvědomuje, ale pro mě i Nel je to poměrně velkej žrout času a většinou na to musí být ještě nálada a taky jakžtakž v provozu mozek, jinak to jde do kytek....
      Taky jsem z ní nebyla nějak extra odvařená, ale teď ji mám fakt ráda. Povídek s tímhle párem je velmi málo a přitom Lucius je jako osoba úžasnej. Někdy se dělávám srandu, Lucius je jedinej chlap, kterýho jsem si ochotná vzít :D
      Doufám, že se ti bude líbit i zítřejší kapitola a samozřejmě i všechny další :)

      Vymazat