Obr.

Obr.
Vítám Vás na své stránce plné povídek ze světa Harryho Pottera. Většinou se jedná o překlady slashe z angličtiny nebo ruštiny. Častými páry jsou HP/LM, HP/SS s HP/LV. Doufám, že se Vám tu bude líbit a zanecháte mi tu nějaký komentář. Vaše Sirina

úterý 29. července 2014

Kouzelníky neštvěte, jinak vám to vrátí

Název povídky: Kouzelníky neštvěte, jinak vám to vrátí
Fandom:Harry Potter
Autor: heartSirius
Překladatel: Sirina
Páry:HP/LM, HP/SS, DM/SS
Další hodně stará jednorázovka.
***
„Hotovo,“ povzdechl si Harry s úsměvem. Usmívaje se otočil na svého zachránce. „Mockrát ti děkuji, Remy. Bez tebe bych tohle k našemu výročí nepřipravil.“
„Jsem rád, že jsem ti mohl pomoct,“ vřele se usmál Remus. Podíval se na své mudlovské hodinky. „Už budu muset jít. Severus by tu měl být během několika minut.“
Harry Remuse před odchodem objal. Věděl, že se starší muž má setkat s jeho mladým milencem Billem Weasleym. A nechtěl být ten, kvůli kterému by se opozdil, i když věděl, že Bill by to pochopil.
HPLMHPLMHPLM
Harry seděl na pohovce zkoušeje vypadat co nejsvůdněji. Uplynulo už několik minut a Severus se ještě nevrátil. Harry si s tím ale nedělal starosti. Severus mu neřekl, v kolik přijde domů, ale obvykle to bylo každý den touto dobou. Harry stále seděl na sedačce. Minuty tikaly a mistr lektvarů nikde. Harry se už začínal bát. Zajímal se, jestli se jeho milenci něco nestalo. Rozhodl se ho jít hledat.
Když Harry odešel z Tkalcovské ulice, přemýšlel o minulosti. Po tom, co Voldemort v pátém ročníku zabil Siriuse, se Harry rozzlobil tak, že na Temného pána poslal avadu. Teprve později mu řekl Brumbál o viteálech. Metodicky je pak všechny zničil, aby se už Voldy nemohl znovu vrátit. Poté, co byl Voldemort oficiálně mrtvý upadl Harry do deprese. Obviňoval se ze smrti milovaného kmotra. To bylo v době, kdy se Remusovi k němu podařilo dostat blíž. Byl jako jeho otec, kterého nikdy neměl. Harry si myslel, že se dá Remus dohromady s Tonksovou, ale překvapivě to byl Bill Weasley, který se stal částečně vlkodlakem, když Harryho chránil před Fenrirem Šedohřbetem. A od té doby jsou spolu. Severus a Harry se stali ´dočasnými´ přáteli, když společně pracovali na zničení viteálů. Z Harryho strany se to ale rozrostlo v něco víc. Remus ho přesvědčil, aby byl upřímný a řekl Severusovi co cítí. A teď je to už rok, co s tím nevrlým mužem žije.
Harry si pamatoval, že mu Severus říkal něco o tom, že bude s Dracem. Plavovlasý šlechtic byl jeho učeň. Harry ho sice neměl pořád rád, ale snažil se s ním alespoň vycházet. Rozhodl se přemístit do Manor, do patra, které obýval Draco. Od doby co byl se Severusem, měl od Luciuse přístup na panství.
Zaklepal na dveře, ale nedočkal se žádné odezvy. Zkusil kliku a otevřel dveře. Harry si uvědomil, že jestli jsou v laboratoři, tak je možné, že klepání vůbec neslyšeli. Už jednou tu byl, ale nepamatoval si, kde je umístěná. Prošel celé patro. Nakonec přišel k místnosti, z které byl slyšet pohyb, ale nemyslel si, že zrovna tohle je laboratoř. Nikdo mu neodpověděl, když zaklepal, tak opatrně vstoupil. To, co uviděl, mu hned vehnalo slzy do očí.
Draco Malfoy a jeho Sev, JEHO Sev se objímali, proplétaly jazyky a rukama putovali po těle toho druhého. Jeho magie začala třást věcmi kolem varujíc tak obyvatele postele. Severus se vytrhl plavovlasému muži a vyskočil z postele.
Nikdo nic neříkal až do doby, kdy dostal Draco odvahu se začít smát. „Děje se něco, Potty? Slíbil jsem ti přece, že tě jednou dostanu a už se to stalo.“
Harry jednal, jakoby nepromluvil a potichu se Severuse zeptal: „Proč? A zrovna na naše výročí?“
Draco odpověděl, jakoby mu byla ta otázka adresována: „Ty si myslíš, že je to poprvé? Opravdu jsi naivní, Potty.“
Harry viděl vinu v tváři mistra lektvarů. ,,Takže to nebylo poprvé." Nebyla to otázka. Draco se chystal něco odseknout, ale zastavilo ho tišící kouzlo. ,,Severusi, ty budeš poslouchat jenom mě a nebudeš mě přerušovat. Víš kolik mužů se mi nabídlo, ale já je odmítl s tím, že doma mám něco lepšího? Spoustu atraktivních mužů, u kterých jsem měl velké pokušení souhlasit. Ale nikdy jsem to neudělal... protože jsem miloval tebe. Všechno jsem to zahodil a to jen kvůli arogantnímu tyranovi, který zatím v Bradavicích šuká někoho jiného, nebo možná naopak...i přes to, že jsem to já, kdo tě miluje." Harry se celou dobu snažil být klidný, ale slzy si našli cestu ven. ,,Je po všem. Nezkoušej mě nějak kontaktovat. Pošlu Dobbyho pro svoje věci." S tím se Harry otočil na podpatku, aniž by se obtěžoval odstranit tišící kouzlo z Draca.
HPLMHPLMHPLM
Harry cítil, jak mu vře krev v žilách. Nevěděl kam jít Bál se přemístit bez jasného cíle cesty v jeho mysli. Lákalo ho to k Remusovi. Věděl, že by mu Bill a Remus rozuměli a nezlobili se, ale nechtěl jim zkazit rande.
Pak se ale ozval jeho žaludek. Pomyslel na zbytečnou výroční večeři a přemístil se ke Třem košťatům.
Ačkoliv měl hlad, jeho žaludek mohl jen sotva nějaké jídlo udržet. Spíš by ho vyzvracel. Slzy se mu hrnuly do očí. Myslel na Remuse, svého náhradního otce. Věděl, že by se na něj Remus nezlobil, kdyby mu překazil rande. Spíš by byl nahněvaný, když by mu to neřekl. Rozhodl se, že ho vyhledá. Když chtěl ale odejít, tak koutkem oka zahlédl plavého muže, který si z hábitu oprašoval saze. Byl to Lucius Malfoy. Stejně jako Draco byl Lucius domýšlivý aristokrat, ale nebyl tak mrzutý jak Draco. Přinejmenším si to Harry myslel.
Harry dostal brilantní nápad na odplatu. Nejen, že Lucius je Dracův otec, ale také Severusův nejbližší přítel. Ačkoliv ho Draco nepřitahoval, tak s Luciusem neměl ten samý problém. Malfoyský aristokrat měl svalnaté tělo, jeho plavé dlouhé vlasy vypadaly tak hebce, jeho šedé oči byly studené a odrážely jen málo emocí. Všechno tohle dohromady donutilo Harryho třást se potěšením.
Harry nepřeháněl, když Severusovi řekl, že o něj stála spousta krásných mužů. Lucius byl jedním z nich. Ale nikdy se k Harrymu nepřiblížil, respektoval jeho lásku k Severusovi. I když Harry nachytal toho blonďatého muže, jak na něj strnule hledí. A víc jak jednou. Také viděl, jak se Luciusovi udělal v kalhotách pěkná boule.
Harry nechtěl toho muže použít pro pomstu, tak jak to Draco udělal se Severusem. Nechtěl klesnout na jeho úroveň a zranit tak Luciuse. Naštěstí ale tmavovlasý chlapec věděl, že Lucius chodí s muži jen na jednu noc. No nakonec si přece zaslouží trochu legrace po ukončení toho jejich vztahu.
S tímto úmyslem se vydal spasitel kouzelnického světa k Luciusovi, který už seděl za jedním ze stolů. Jen zvedl obočí, když ho uviděl jít k němu.
„Ahoj, Luciusi.“
„Harry, co pro tebe můžu udělat?“
„Chystám se snížit k jedné věci. Mohl bych se pokusit znít sexy a okouzlující, ale mám dva důvody, proč to neudělám. Tak za prvé nevím, jak a za druhé nemám tolik času a vytrvalosti. Prostě chci se s tebou jednu noc vyspat. Jen jedna, pak budu moci zapomenout na všechny mé starosti a potíže.“
Luciusovy rty se zaškubaly potlačovaným smíchem. „ A co na to můj drahý přítel Severus?“
Harry nebyl schopný skrýt zamračený pohled. „Zahejbači nemají co kecat do života svých ex-milenců.“
„Kdo?“
„Draco.“Harry se ani nemusel ptát na to, co si teď bude Lucius myslet.
Luciusovy oči se zúžily: „To je tedy důvod, proč jsi přišel za mnou? Protože to byl můj syn?“
„Luciusy,“ mluvil Harry pomalu. „Viděl jsem, jak se na mě díváš. Vím, že máš o mě zájem. Také mě přitahuješ, ale považuji věrnost nade vše. Ale teď, když jsem volný, tak si můžeme vychutnat naši přitažlivost a zároveň se tak pomstít Dracovi a Severusovi. Co je na tom špatné?“
Lucius se ušklíbl. „Jsi dost zlomyslný. Ale líbí se mi to.“ Harry se na Luciuse usmál. „Pojďme.“ Ani neměli šanci si objednat jídlo a Lucius je oba přemístil do Malfoy Manor, rovnou do Luciusovy studovny. Popadl Harryho a dovedl ho do ložnice, které dominovala luxusní postel se saténovou přikrývkou.
Lucius přisál své rty na Harryho ve vášnivém polibku. Jazyky bojovali o nadvládu, kterou Lucius snadno vyhrál. Lucius rozbil polibek, aby mohl vzít hůlku a nechal zmizet všechny jejich šaty kromě Harryho boxerek. Harry si spokojeně usmál. „Nevěděl jsem, že jsi takové komando.“
Lucius se afektovaně zasmál. „Snadnější přístup.“ Znovu si přitáhl Harryho a spojil jejich rty.
Harryho ruce putovaly po Luciusově těle, po jeho vypracovaných svalech. Lucius se otíral o Harryho penis.
Skončili v posteli. Lucius ležel na Harrym. Jeho ocelově šedé oči byly zastřené touhou. Líbal Harryho na krk a užíval si jeho vrnění.
Jejich rty se zase spojili v polibku. Harryho ruce putovali dolů, než našli svou odměnu. Sevřel ztopořený penis a začal ho hladit. Lucius potěšeně syčel. Jeho polibky směřovali dolů. Zvláštní pozornost věnoval bradavkám, které byly už ztvrdlé. Luciusův jazyk putoval dolů, k pupku. Už dosáhl k boxerkám, které hned odstranil a hltavě sál Harryho erekci. Harry musel usoudit, že Lucius byl velmi talentovaný. Lízal a sál ve správných místech a tak brzy přivedl Harryho až na vrchol.
HPLMHPLMHPLM
Harry byl úplně vyřízený. Položil hlavu na Luciusovu vypracovanou hruď a ten ho objal. Miloval Severuse, ale tohle byl jeden z nejlepších orgasmů, které kdy měl. Téměř ihned usnul, ani se neobtěžoval očistit od spermatu.
HPLMHPLMHPLM
Harryho vzbudily až sluneční paprsky, které pronikaly skrz okna. Cítil, že ho svaly příjemně bolí. Při vzpomínce na včerejšek se usmál. Cítil se uspokojený. Sedl si a uvědomil si, že tu Lucius není.
Harry si nebyl jistý, proč ho to překvapilo. Věděl, že to bude jen na jednu noc a mohl očekávat, že ho nebude objímat, i když ho ještě bolí to, co udělal Severus. Najednou se otevřely dveře a vešel Lucius, zabalený jen do ručníku. Zřejmě šel ze sprchy. Usmíval se, když zjistil, že je už Harry vzhůru. Jak přišel k posteli, přitáhl si ho do pořádného francouzského polibku. Harry si ho přitáhl, takže se nakonec Lucius ocitl v posteli. Jeho ručník brzo zmizel, jak je ovládla vášeň.
Harry se ušklíbl. „To se ale zase umažeš, Luciusi.“
„Nevadí.“
Jejich ruce se otíraly o bradavky. Oba už měli erekci. Najednou se dveře ložnice otevřely a oba se otočili, aby viděli dvě šokované tváře.
„OTČE! POTTERE! CO TO K ČERTU MÁ BÝT?“
Severus zůstal zticha.

KONEC

Žádné komentáře:

Okomentovat