Obr.

Obr.
Vítám Vás na své stránce plné povídek ze světa Harryho Pottera. Většinou se jedná o překlady slashe z angličtiny nebo ruštiny. Častými páry jsou HP/LM, HP/SS s HP/LV. Doufám, že se Vám tu bude líbit a zanecháte mi tu nějaký komentář. Vaše Sirina

čtvrtek 31. července 2014

Oznámení

Ahojky,
moc mě mrzí ta dlouhá odmlka ode mě i od Nelie, ale vypadá to, že když jedna nemůže překládat, nejde to ani té druhé :(
Teď se vyskytly ještě problémy na mé původní stránce, došlo ke změnám v administraci a stojí to za pendrek, takže se všechno na trvalo bude stahovat sem. Bohužel to nepůjde hned, ale rozhodně se budu snažit. Tohle jsou věci, které jsem schopná dělat i v práci.
Dále jsem si dala předsevzetí, že každý týden v neděli se sem budu za sebe snažit dát jednu kapitolu. Pokud mi to půjde, bude to častěji, ale spíš čím víc se bude semestr chýlit ke konci, tím větší to bude problém. Ale už teď se snažím překládat "do zásoby".
Od vás ale potřebuju vědět názor na to, které povídky se vám líbí a které ne. Teď jsem hodně  času strávila nad Novým odloučením, ale nevím jestli se vám líbí. Samozřejmě hned pak je mou prioritou Motýl. Obě povídky z Luciusem (To love a Malfoy, Could you love me?) musí jít asi dočasně do pozadí. Pokud ale to chcete jinak, není nic jednodušího, než říct :)
Bohužel jsem nějak vypadla z toho překládání a dneska jsem nebyla schopná překládat Krok zpět, protože jsem dlouho ruštinu nepoužívala, ale jen co si ji oživím, tak ty tři kapitoly dorazím.
Těším se na vaše připomínky.
S láskou Sirina.
PS: Za mě kapitola bude také v dohledné době, už jsem ji odeslala Nade ke kontrole.

2 komentáře:

  1. Jestli ještě píšeš nebo překládáš, tak se moc těším na povídka s párem Harry/Lucius

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vlastně se těším na všechny tvé povídky :)

      Vymazat